Skip to content Skip to footer
Recreatie Peelpaviljoen Onze stek

Dagactiviteiten in Meijel

Peelpaviljoen Onze Stek
De Peelvisser deel 2_SVP1
Dagactiviteit aan het water

VISSEN

Een dagdeel vissen biedt ultieme ontspanning. Aan onze prachtig onderhouden vijvers gooi je graag een hengel uit. Niet alleen kunt u vissen op forel, maar ook op karpers, witvis en soms is er zelfs zalmforel. Zoek een fijne plek aan de waterkant en probeer een vis aan de haak te slaat. Kortom, een leuke individuele activiteit, maar ook heerlijk met vrienden of familie.

Activiteit op het water

KANOVAREN

Ga voor een ochtend of middag kanovaren als je van actie houdt. Tijdens deze +/- 2,5 uur durende activiteit ontdek je één van de mooiste stukken natuur van Meijel. In iedere kano kunnen maximaal 3 personen. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes voor kostbare materialen zijn inbegrepen bij de prijs. Ook voor grote groepen is het ook mogelijk om te kanoën. Daarvoor kunt u het beste telefonisch contact opnemen. 

kanaal onze stek
Schermafbeelding 2022-05-27 om 13.53.50
De Peelvisser Meijel_SVP1
koffie onze stek
lunch & borrelen na een dagactiviteit

ETEN EN DRINKEN

Een goede maaltijd gaat er wel in na een dagdeel vissen of kanovaren.  Op het terras of in het restaurant van Peelpaviljoen Onze Stek kunt u smaakvol eten en drinken. Neem een heerlijke lunch, geniet van onze borrelbites of kies een eenvoudige hap uit op de vijverkaart. Voor de leukste dagactiviteiten in combinatie met vlaai, een lunch of borrel bites bent u bij Peelpaviljoen Onze Stek op de juiste plek.

Bij Peelpaviljoen Onze stek in Meijel kunt u dagactiviteiten combineren met eten en drinken

Zo reserveert u een dagactiviteit of tafel bij Onze Stek

Wilt u graag reserveren voor één van de dagactiviteiten of voor lunch bij Peelpaviljoen Onze Stek in Meijel? Dit kan door een mail te sturen naar info@peelpaviljoenonzestek.nl of te bellen naar 077-4664039. Ook voor meer informatie of vragen kunt u ons hier bereiken. Graag tot ziens!

Peelpaviljoen Onze Stek

Katsberg 26
5768 RH MEIJEL
Nederland

Social Media
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag vanaf 10.00 t/m 18:00u  geopend 

Zaterdag & Zondag vanaf 08:00 t/m 18:00u geopend 

Door bepaalde weersomstandigheden kan het zijn dat we eerder sluiten.

Wenst u buiten onze reguliere openingstijden te komen.   

 Dan kan dit in overleg en op basis van reservering.

Peelpaviljoen Onze Stek © Alle rechten voorbehouden