Skip to content Skip to footer
Een dag(deel)

Forelvissen

Kom individueel of met een groep een dagdeel forelvissen aan de vijvers van Peelpaviljoen Onze Stek in Meijel. Er zijn 5 vijvers waar u een dagdeel of een dag een hengel kunt uitgooien. Vaak hebben we naast forellen ook nog zalmforel, karpers, meervallen en witvis. Informeer naar de mogelijkheden en reserveer uw plek aan de vijver. 

Vissen @ Peelpaviljoen Onze Stek

Bij Peelpaviljoen Onze Stek kun je vissen op forellen, zalmforellen, karpers, meervallen en witvissen. Geen hengel tot uw beschikking? Voor €6,50 huurt u een hengel bij Onze Stek. Visaas is verkrijgbaar vanaf €3,50. 
Kom lekker vissen!

Waar kunt u op vissen bij Onze Stek in Meijel?

Vissen op regenboogforel

Voor €19,95 worden er 5 forellen voor u uitgezet en mag u een dagdeel vissen. Voor €33,95 zijn dat 8 forellen en kunt u 2 dagdelen forelvissen.​

Vissen op meervallen

Voor €17,50 p.p. kunt u een dagdeel onbeperkt vissen op Afrikaanse meervallen (1 meenemen). Twee dagdelen kost €27,50 p.p. (2 meenemen).

Vissen op zalmforellen

Voor €24,50 wordt er één zalmforel en 3 forellen voor u uitgezet in één van onze vijvers. Voor €41,00 zetten we 4 forellen en 2 zalmen uit en kunt u 2 dagdelen vissen.

Vissen op karper & witvis

Aan de Catch & Release vijver betaalt u €10,00 p.p. per dagdeel. Twee dagdelen Catch & Release kosten €16,50 p.p. Deze vissen worden teruggezet.

Te koop bij Onze Stek

Verschillende aassoorten

Morios - Wasmotten - Powerbait- Mais - Pellets - Pieren

Voor het vissen is reserveren niet noodzakelijk. Het komt zelden voor dat er geen plek meer is om te forelvissen bij Peelpaviljoen Onze Stek in Meijel. Laat u liever niets aan het toeval over of wilt u een vijver afhuren? Boek dan hieronder jouw activiteit.