Skip to content Skip to footer
Op pad vanaf Peelpaviljoen onze Stek

Wandelen

Vertrek vanaf Peelpaviljoen Onze Stek voor een mooie wandeling van 10 kilometer door de Meijelse natuur. Deze wandeling is uitgezet door Wandelgids Limburg. U kunt de GPS van de website downloaden of de QR-code scannen in ons restaurant. Een fijne plek om te starten met een kop koffie met vlaai en bij terugkomst geniet u van lunch of diner.

Wilt u liever halverwege de wandeling arriveren bij Peelpaviljoen Onze Stek. Start dan uw wandeling op de parkeerplaats van de plaatselijke voetbalclub RKMSV Meijel op de Heufkesweg.

 

Wat Wandelgids Zuid-Limburg zegt over de route

"Ten zuiden van Meijel ligt aan het Kanaal van Deurne, Peelpaviljoen Onze Stek. Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling struint u eerst geruime tijd langs het Kanaal van Deurne en via een leuk vlonderpad duikt u onder een brug door. Via een veldweg loopt u naar het bos en dan loopt u even door de dorpsrand van Meijel langs een leuke dierenweide. Via veldwegen wandelt u naar een prachtige visvijver waar u helemaal omheen loopt, er staan ook zitbanken om te pauzeren. Via een pad langs de Noordervaart wandelt u terug naar het Peelpaviljoen met prachtig terras aan het water. Tip: U kunt ook starten op de parkeerplaats van Sportpark De Starte en dan fijn lunchen of pauzeren bij het Peelpaviljoen. Start dan bij punt 2."
0
kilometer
0 %
Natuur
0
Startpunten