Skip to content Skip to footer
Arrangement

Forelvissen en Lasergamen

In de ochtend start u met een visactiviteit bij PeelPaviljoen Onze Stek. Met uw groep heeft u 4 uur lang beschikking over een vijver en probeert u gezamenlijk zo veel mogelijk forelvissen te vangen. De huur van de complete visuitrusting is bij de prijs inbegrepen. Na het forelvissen staat een verzorgde lunch voor u klaar bestaande uit een kop soep, 2 belegde broodjes en een fruitsalade per persoon.

Vervolgens gaat u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel in de dorpskern van Meijel. Zij verzorgen de lasergame activiteit in het Startebos van Meijel.

Indien gewenst kunnen de activiteiten ook vice versa plaatsvinden.

Vragen over dit arrangement?

Contact info

Arrangement Forelvissen en Lasergamen inclusief lunch

Dit arrangement is inclusief broodjeslunch in de middag. Neem bij speciale wensen telefonisch contact op
6850p.p.

Arrangement Forelvissen en Lasergamen inclusief lunch en BBQ

Dit arrangement is inclusief broodjeslunch in de middag en BBQ in de avond. Neem bij speciale wensen telefonisch contact op.
9600p.p
Totaalplaatje van dit dagarrangement

Hoe ziet jullie dag eruit?

Start 9.45-10.00 uur
U arriveert bij Peelpaviljoen Onze Stek voor het forelvissen.

10.00-14.00 uur
Tijd om de hengels uit te gooien! U heeft 4 uur beschikking over een vijver. Bij deze groepsactiviteit is de huur van vishengels, koelboxen en visaas inbegrepen. Uw groep probeert zoveel mogelijk forellen vangen.

14.00-15.00 uur
Bij Peelpaviljoen Onze Stek geniet u van een kop soep, 2 belegde broodjes en een fruitsalade per persoon.

15.00-15.30 uur
Na de lunch gaat u naar de Heere van Meijel met eigen vervoer. Daar wordt de volgende activiteit voor uw groep verzorgd.

15.30-17.30 uur
In een legertruck wordt u naar het bosgebied van Meijel gebracht. De perfecte plek voor lasergamen. Uw groep wordt in teams verdeeld en door middel van verschillende spelvarianten gaat u de strijd aan met elkaar. Het bos biedt vele mogelijkheden om u te kunnen verschuilen waardoor het spel een leuke dimensie krijgt.

18.00-eind
Optioneel keert u terug naar Peelpaviljoen Onze Stek om te genieten van een verzorgde barbecue. Voor het BBQ arrangement betaalt u €27,50 per persoon extra.