Skip to content Skip to footer

Peelspot

De grootste buitenborrel van Peel & Maas

Alles over Peelspot

20 tot en met 23 december 2022

Peelpaviljoen Onze Stek is van 20 t/m 23 december 2022 omgetoverd tot PEELSPOT, dé grootste buitenborrel van Peel en Maas.

We gaan deze vier dagen sfeervol buiten borrelen rondom de vijvers van Onze Stek. Peelspot geeft een frisse neus, maar bovenal warmte van mensen samen, natuur, vuurkorven, fakkels, vele lichtjes, winterse hapjes en drankjes. Een heerlijke plek om het jaar af te sluiten met collega’s, familie, vrienden of lekker op jezelf. Voor bedrijven of groepen vanaf 15 personen behoort zelfs busvervoer tot de mogelijkheden (op aanvraag).

Samenwerking met Meijelse ondernemers
In samenwerking met Kadoballon Peel en Maas is een sneeuwkanon geregeld. Zo zijn we verzekerd van sneeuw in aanloop naar kerst. Van der Asdonk Hoveniers stelt 2 exclusieve vuurkorven beschikbaar. Dit maakt het  sfeerbeeld samen met onze eigen vuurkorven en fakkels helemaal compleet.

Dit is handig om te weten over Peelspot

  • Wat betaal je voor PEELSPOT per persoon?
    Peelspot is op basis van munten á €2,50 per stuk. Er zijn hapjes en drankjes van 1,2 of 3 munten. Het is aan het einde van de avond mogelijk om resterende munten in te leveren.
  • Kan ik een volledige maaltijd krijgen op PEELSPOT?
    Tijdens Peelspot wordt geen diner geserveerd, maar je gaat met een goedgevulde maag naar huis. Enkele voorbeelden van wat er in de foodstands te krijgen is: een frietje stoofvlees, broodje worst met zuurkool of saté van de barbecue.
  • Wat is de begin- en eindtijd van PEELSPOT?
    Peelspot is op 20 t/m 23 december van 16.00 uur tot +/- 22.00 uur.

Wil je Peelspot zeker niet missen? Verzeker jezelf dan van een plek door te mailen naar info@peelpaviljoenonzestek.nl  of reserveer door tussen 10.00-17.00 uur te bellen naar 077-4664039. Tot dan!